Breekjaar.

De Club voor Breekjaar: merkmanagement: Maaike van Putten & Suzy Thomas / strategie: Lucas Stalman / copy: Sander van Muijen / design: Karlijn van Mier / webbouw: Nochii / fotografie: Winchester Creatives / video: Frequin.

Een jaar op ontdekkingsreis naar wie je bent. Breekjaar is voor jongeren die het even niet meer weten. Voor jongeren die ontzettend veel leuk vinden of juist niks. Breekjaar biedt een avontuurlijk jaar- of halfjaar programma waarbij in je in een veilige omgeving gaat werken aan jezelf. De Club ontwikkelde de nieuwe positionering, huisstijl, alle middelen en campagnes.

Breekjaar gaat over verbinden en richting kiezen. Verbinden met wie je bent, waar je vandaan komt en daarmee en vooral verbinden met je potentie. En welke stijl kunnen we daar beter voor gebruiken dan uit dé stad in de wereld waar echt iedereen zichzelf kan zijn. Want wie je ook bent en waar je ook vandaan komt, New York is gebouwd op uitersten. En daarmee een plek waar iedereen welkom is en iedereen zich thuis kan voelen. We konden ons dus geen mooiere start voorstellen dan de New York Underground voor het design.